Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Inversietafels

Inversietafel kopen?

Een inversietafel of inversion table is een kanteltafel die middels omkering van het lichaam (kanteltherapie) voor een doeltreffende verlichting van pijn in rug en nek zorgt, een methode die ook door artsen en in ziekenhuizen wordt toegepast. De inversietafels van Uw Massagetafel zijn opklapbaar en volledig instelbaar door de gebruiker zelf en zijn geschikt voor gebruikers met een gewicht tussen de 6,5 en 150 kilo. De kanteltafels dragen alle het CE keurmerk en hebben een lange garantietermijn.

De inversietafel is inzetbaar als therapeutisch hulpmiddel bij de behandeling van rugblockages en andere rugproblemen, maar is ook zeer doeltreffend als ontspanningsmiddel bij stress en spanning. Door lichte of complete inversie van het lichaam wordt de druk op de wervelkolom verminderd en krijgen de tussenwervelschijven de ruimte. De bloedsomloop wordt bovendien op doeltreffende wijze gestimuleerd. Inversietafels zijn daarnaast uiterst geschikt als fitness- of trainingstoestel voor buik- en rugspieren.

De inversietafels laten toe om van lichte tot totale inversie te gaan. Bij inversie gaat door de zwaartekracht het lichaam uitrekken. Er wordt dus een tractie uitgeoefend op de rug en beengewrichten. De resultaten bij blockages zijn na korte tijd al zeer doeltreffend te noemen. Bij regelmatig gebruik worden buik- en rugspieren getraind waardoor de rug beter beschermd en het lichaam mooier wordt. Inversie zorgt ook voor extra doorbloeding en dus zuurstoftoevoer van het hoofd.