Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Zadelkrukken en tabouretten

Zadelkruk kopen?

Zadelkrukken en tabouretten zijn verrijdbare rolkrukken, ook wel 'medische kruk' of 'ponyseat' genoemd. Zadelkrukken zijn compact van formaat, draaien om hun as en zijn voorzien van zwenkwielen. Hiermee lenen zadelkrukken zich uitstekend voor intensief draaien, verplaatsen, opstaan en weer zitten. Een zadelkruk of tabouret is de perfecte kruk voor de behandelaar, masseur, therapeut of elke andere specialist op het gebied van welness, beauty, gezondheid of geneeskunde. In onze webshop zijn overtrekhoezen voor de zadelkruk verkrijgbaar.

Door zijn ergonomisch gevormde zitting of 'zadel' biedt een zadelkruk, een zeer verantwoorde en comfortabele manier van zitten voor behandelaars die langdurig zittend werken of goed grip nodig hebben. Een taboeret heeft een afgevlakt of vlak zitdeel en wordt veel gebruikt door behandelaars die de voorkeur geven aan een gewone rolkruk.

Of u nu kiest voor een zadelkruk of taboeret: de kruk op wielen is een onmisbaar onderdeel in de inrichting van uw salon, praktijk of instituut. Uw zadelkruk wordt uiteraard gratis thuisbezorgd in Nederland én België.