Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Elektrische massagestoelen

Elektrische massagestoel kopen?

Ziet u het wel zitten: een total body massage, gewoon bij u thuis, op kantoor of op de praktijk? Dat is nu werkelijkheid, met onze professionele elektrische massagestoelen. 

Elektrische massagestoelen zijn goed voor de gezondheid en zijn in staat om door middel van verschillende massages de bloedsomloop te stimuleren, stress en vermoeidheid weg te nemen, stijfheid te voorkomen en ontspanning en een goede nachtrust te bevorderen. Electrische massagestoelen zijn voorzien van verschillende mechanische, elektrische en pneumatische technieken die uiteenlopende massagesoorten kunnen nabootsen. Net alsof het een perfecte handmassage betreft! 

Voordelen van elektrische massagestoelen 

Moderne massagestoelen kunnen echter meer dan een handmatige massage: massagestoelen zijn in staat tot het simultaan uitvoeren van verschillende massagetechnieken en bereiken nieuwe masserende effecten door middel van technische snufjes. Veel massagestoelen bootsen probleemloos Shiatsumassages en andere complexe drukpuntenmassages na. Luxe massagestoelen passen alvorens te starten eerst een BodyScan toe om vast te kunnen stellen waar op het lichaam van de gebruiker exact de rollers en kneders zich moeten concentreren. Deze massagefauteuils kunnen behalve rugmassage en zitvlakmassage ook benen, armen, voeten en zelfs handen masseren. Lees meer over de medische voordelen van elektrische massagestoelen.

Over onze elektrische massagestoelen

De elektrische massagestoelen van Uw Massagetafel zijn geschikt voor intensief dagelijks gebruik en kenmerken zich door betrouwbare kwaliteit en up-to-date technologie. Elektrische massagefauteuils kunnen ingezet worden voor persoonlijk gebruik en lenen zich uitstekend voor de salon, praktijk, het gezondheidsinstituut of een recreatie-omgeving. Alle massagefauteuils van Uw Massagetafel kennen een lange garantietermijn en worden gratis bezorgd binnen Nederland en België.