Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Massagetafel onderhoud

Uw massagetafel eenvoudig onderhouden

Om lang en veilig plezier te hebben van uw massagetafel of behandelstoel is het van belang dat u uw spullen goed verzorgt. Voorop staat hierbij dat u uw massagetafel of massagestoel, massagefauteuil of behandelstoel in een stofvrije en droge ruimte bewaart. Daarnaast is het belangrijk dat u uw massagetafel regelmatig onderhoudt. 

Massagetafel onderhoud

We zetten een aantal onderhoudstips voor het onderhoud van uw massagetafel op een rij. Deze tips gelden ook voor massagefauteuils, behandelstoel en zadelkrukken. Let alleen bij elektrische meubels altijd goed op dat er geen vocht in de motor of elektrische delen komt!

Massagetafel onderhoud tips

  • Reinig de bekleding van uw massagetafel of behandelstoel na elke behandeling met een vochtige doek, of indien noodzakelijk: met een sopje en een zachte spons.
  • Gebruik vooral geen zware reinigingsmiddelen of vlekkenverwijderaars, want de oplosmiddelen en/of alcohol in deze middelen kunnen de bekleding aantasten. Wees voorzichtig met chloordoekjes of reinigingsdoekjes, deze kunnen de kleur en kwaliteit van de bekleding beïnvloeden.
  • Gebruik niet teveel water en voorkom dat water in de vulling trekt of in de onderdelen van uw massagestoel druppelt.
  • Droog de tafel onmiddellijk na het reinigen goed af.
  • Onderstellen van massagestoelen, massagetafels, massagefauteuils, behandelstoelen en tabouretten en zadelkrukken kunnen eenvoudig gereinigd worden met een natte doek en een sopje. Ook nu geldt: gebruik niet teveel water en voorkom dat er water in de scharnieren of elektrische onderdelen terecht komt.
  • Voor masseurs en behandelaars die met crèmes of oliën werken geldt: gebruik altijd een hoeslaken of hoofdsteuncover om uw massagetafel of behandelstoel te beschermen.