Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Bedrijfsinformatie Uw Massagetafel

Welkom bij Uw Massagetafel, onderdeel van Enduring BV.

Wij importeren massagetafels en elektrische massagestoelen, zadelkrukken, behandelstoelen, massagebaden, sauna's en hotstones, en alle overige massage- en behandelartikelen en accessoires. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven; van masseurs-aan-huis tot aan exclusieve salons en wellness-resorts. Daarmee zijn wij de grootste leverancier van Nederland.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van massagetafels en aanverwante artikelen hebben we een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. De deskundigen in het vakgebied beschouwen ons inmiddels als een betrouwbare partij voor de aanschaf van kwalitatief hoogwaardige massagetafels en -stoelen. Omdat wij de meeste van onze producten rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen wij onze artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit. Kwaliteit en service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel, want het is voor ons belangrijk dat u als klant op onze producten kunt rekenen. Dankzij de goede kwaliteit van onze artikelen kunnen wij garant staan voor betrouwbaarheid, een garantie die zich vertaalt naar een lange garantietermijn en een uitstekende service.

Wanneer u vragen of suggesties heeft, of wanneer u met ons in overleg wilt over de aanschaf van onze artikelen voor educatieve doeleinden of voor wederverkoop, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Het team van Uw Massagetafel 

Contactgegevens Uw Massagetafel

In het geval van het bestellen van producten kunt u contact opnemen via 0111 - 218009

Uw Massagetafel (Enduring International)
Oud Heiligeweg 4
4307 LB Oosterland

Tel:   0111 - 218009
info@uwmassagetafel.nl

KVK: 24379240 (Enduring International)
BTW: NL815099071
IBAN: NL14 RABO 0365 4480 79 ten name van Enduring International B.V.
BIC: RABONL2U