Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Massagetafels

Massagetafel kopen?

Bij de aanschaf van massagetafels zijn meerdere factoren van belang. Want wie gaat u behandelen? Waar wilt u de massagetafel neerzetten? En voor welke massage soorten zoekt u een massagetafel? We kunnen u heel veel vertellen over massagetafels. Even kort een paar belangrijke punten op een rij die u kunnen helpen massagetafels te onderscheiden.

Massagesoorten Sommige massagetafels zijn speciaal ingericht voor specifieke massagesoorten, zoals Reiki of Ayurveda of voor zwangerschapsmassage. Andere massagetafels zijn juist ontworpen voor een allround massageprogramma en bieden een reeks aan multifunctionele kenmerken. 

Werkplek De locatie waar u massages verzorgt bepaalt of u de voorkeur geeft aan een vaste (elektrische) of een opklapbare massagetafel. Opklapbare massagetafels zijn in hoogte verstelbaar en eenvoudig inklapbaar en bieden als voordeel dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. In ingeklapte staat besparen ze bovendien ruimte in uw salon of werkkamer. U kunt zelfs lichtgewicht massagetafels kopen waarmee het vervoer wel heel eenvoudig wordt. Elektrische massagetafels zijn behandeltafels die electrisch in hoogte verstelbaar zijn en in sommige gevallen ook een elektrisch beweegbare rugleuning of voetsteun hebben. 

Persoonlijke wensen en budget Tot slot wil het oog natuurlijk ook wat, maar uw portemonnee bepaalt. Kiest u voor een exclusieve massagetafel of zoekt u het meer in de goedkope massagetafels? De keus is aan u.

Massagetafels van Uw Massagetafel

Uw Massagetafel is al jaren een begrip. Als warme broodjes gaan de massagetafels hier over de toonbank, en dat is niet voor niets. Onze prijzen zijn zeer laag, onze levertijd is snel en de garantietermijn lang. Wat wilt u nog meer? 

Wij hebben massagetafels voor elk budget, van goedkope massagetafels tot zeer luxe massagetafels. Vrijwel alle massagetafels zijn direct leverbaar uit voorraad en worden gratis bezorgd in Nederland en België. Bovendien worden onze tafels geleverd in een luxe, handige draagtas. Massagetafel gevonden? Vergeet dan niet onze massage accessoires te bekijken, zoals knierollen, overtrekhoezen en trolleys.