Uw Massagetafel

Massagetafels gratis bezorgd in Nederland

Alle massagetafels op voorraad = snel geleverd

Ook in België bezorgd! Betalen met Mister Cash

Thuiswinkel Keurmerk
Mr Cash
IDEAL
CE

Massageolie Nek en Schouders

Natuurlijke massageolie verrijkt met etherische extracten voor nek- en schoudermassages

in voorraad

massageolie nek en schouders
€ 19,95€ 15,99 (incl. btw)

Gratis verzending boven € 50,00
in België en Nederland

Logo SOFORT Banking
Logo Bancontact Mister Cash
Logo iDeal
Logo MasterCard
Logo Visa

Massageolie Nek en Schouders

Volatile Aromatherapy heeft een massageolie ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor massage van nek en schouders. Deze zone staat vaak onder druk door een verkeerde houding, door spanning en door stress. Volatile Aromatherapy massageolie voor nek en schouders bestaat uit 100% natuurlijke amandelolie en jojobaolie, verrijkt met essentiële oliën die nek en schouders opwarmen en spanning wegnemen. 

Aromatherapie massageolie

Massageolie van Volatile is gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen, zoals jojoba en amandel. Puur natuurlijke oliën waaraan enkele druppels etherische oliën zijn toegevoegd. Wilt u liever een reukloze olie of zit uw favoriete olie er niet bij? Bekijk dan onze basis massageolie neutraal. Hieraan voegt u eenvoudig enkele druppels van de essentiële olie van uw keuze.

Massageolie? Vergeet uw accessoires niet!

Werkt u met massageolie? Denkt u er dan aan dat u uw massagetafel beschermt tegen het vet! Dat kan eenvoudig met een massagetafel hoeslaken. Voor overvloedige oliemassages, zoals ayurveda massages, heeft u een olie-bestendig hoeslaken nodig. Vergeet niet ook onze andere massage-accessoires te bekijken.

Inhoud: 250 ml